Rijles automaat

Liever leren autorijden in een automaat? Of schakelen een probleem? Kies voor rijles in een automaat!

Tegenwoordig zijn steeds meer auto’s een automaat. Meer mensen kiezen er daarom voor in een automaat te lessen en examen te doen. Denk er wel aan dat je dan met je behaalde rijbewijs niet in een schakelauto mag rijden.

Ook komt het regelmatig voor dat mensen moeite hebben met rijden in een schakelauto. Bijvoorbeeld omdat het rijden in een schakelauto teveel vraagt. Leren rijden in een automaat kan dan de perfecte oplossing zijn. Een automaat heeft namelijk een aantal voordelen waardoor het prettig is om erin te rijden. Je hoeft minder handelingen te verrichten omdat je tijdens het rijden niet hoeft te schakelen. Zo heb je meer tijd en kan je alle aandacht op het verkeer richten. Extra voordeel is dat het rijden in een automaat comfortabel is en dat merk je bijvoorbeeld in een file.

Onze werkwijze ‘in vier stappen veilig rijden’ kenmerkt zich door persoonlijke groei. De stappen worden afgestemd op jouw ontwikkeling. Je kunt al starten met de rijlessen en gelijktijdig gaan leren voor de theorie. Dit kan bij ons in groepsverband of je kunt de theorie ook zelfstandig leren.

Voor iedereen is het aantal lessen dat je nodig hebt verschillend. De kosten zijn voor iedereen anders en zijn als volgt opgebouwd: theorie, het aantal rijlessen en het examen bij het CBR.

Zullen we? Mail, bel of stuur een appje en we maken een afspraak. Geregeld!


Zelfstandig rijden in 5 stappen.
Echt Voesenek.

Ilse is lekker naar Parijs met de auto. De ultieme test. Tres bon!

Iedereen is uniek, dat vraagt om een persoonlijke werkwijze. Voesenek leert je coachend autorijden, zonder verplichtingen.

Rijles in een automaat

In Nederland is een rijbewijs voor een schakelauto de standaard. Wil je beide opties openhouden en dus ook in een automaat kunnen rijden, kies dan voor het halen van je schakelrijbewijs. In dat geval mag je zowel in een schakelauto als in een automaat rijden. Wil je leren rijden in een automaat? Neem dan snel contact met ons op!

Bel 076 5014931 of stuur ons een e-mail.