Rijles

Met de auto naar Spanje of gewoon naar familie in Breda? Met rijlessen is het binnen handbereik!

Stimuleren en coachen

Veilig op weg. Daar dragen we bij Voesenek graag ons steentje aan bij. Onze werkwijze ‘in vier stappen veilig rijden’ kenmerkt zich door persoonlijke groei. De stappen worden afgestemd op jouw ontwikkeling. Je kunt al starten met de rijlessen en gelijktijdig gaan leren voor de theorie. Dit kan bij ons in groepsverband of je kunt de theorie ook zelfstandig leren. Wij rijden in Volkswagens met een reguliere schakelauto. Het is ook mogelijk om in een automaat te lessen.

Voor iedereen is het aantal lessen dat je nodig hebt verschillend. De kosten zijn voor iedereen anders en zijn als volgt opgebouwd: theorie, het aantal rijlessen en het examen bij het CBR.

Zullen we? Mail, bel of stuur een appje en we maken een afspraak. Geregeld!Ilse is lekker naar Parijs met de auto. De ultieme test. Tres bon!

Zelfstandig rijden in 5 stappen.
Echt Voesenek.

Iedereen is uniek, dat vraagt om een persoonlijke werkwijze. Voesenek leert je coachend autorijden, zonder verplichtingen.

Rijles in een schakelauto

Wat is er leuker dan leren autorijden in een schakelauto? Niets toch? Je voelt je al snel één met de auto. In Nederland is een rijbewijs voor een schakelauto de standaard. Wil je beide opties openhouden en dus ook in een automaat kunnen rijden, kies dan voor het halen van je schakelrijbewijs. In dat geval mag je zowel in een schakelauto als in een automaat rijden. Snel beginnen maar?

Bel 076 5014931 of stuur ons een e-mail.